In This Issue

  • Hoşgeldiniz!
  • Ürün Vitrini- Aspose.Pdf.Kit
  • Java 1.9.2.0 için Aspose.Cells Çıktı
  • OneCode artık .NET için Aspose.BarCode tarafından destekleniyor
  • Aspose.Grid’e bütünleşik AJAX desteği eklendi
  • Resimli madde işaretleri artık .NET için Aspose.Words’de
  • **Aspose.Editor’a yazım kontrolü ve DOCX dosya tipi desteği eklendi
    **
  • Aspose.Words for Reporting Services’de gelişmeler

Hoşgeldiniz

Aspose Bülten’in Ocak 2008 sayısına hoşgeldiniz! Bu ayki bültenimizde vitrin ürünü Aspose.Pdf hakkında bilgilendirme yapacağız. Ayrıca Aspose.Cells, Aspose.BarCode, Aspose.Grid, Aspose.Words, raporlama servisleri için Aspose.Editor ve ürünlerimizin son sürümlerindeki yeni ve heyecan verici özelliklere göz atacağız. Aspose’dan son haberleri alırken bir yandan da aylık Teknik ipucu sayesinde çok sayfalı TIFF resimlerinden nasıl barkod okuyabileceğinizi öğreneceksiniz.

Ürün Vitrini

Aspose.Pdf.Kit, .NET ve Java geliştiricilerinin var olan PDF dosyalarını veya PDF dosyalarının içerisine yerleştirilmiş form alanlarını yönetebildikleri grafik tabanlı olmayan doküman değiştirme aracıdır. Aspose.Pdf yeni PDF dokümanları yaratmak için mükemmel bir araç olmasına rağmen, çoğu kez geliştiriciler var olan dosyalarda değişiklik yapma ihtiyacı duyarlar. İşte Aspose.Pdf.Kit de tam olarak bunu yapmalarını sağlar. Geliştiriciler PDF dokümanlarının içerisine veri ekleyerek, güçlü uygulamalar oluşturabilirler. Aspose.Pdf.Kit yardımıyla geliştiriciler PDF dokümanlarını güncelleyerek veya değiştirerek güçlü uygulamaları yaratabilirler. Aspose.Pdf.Kit diğer tüm PDF ile ilgili ürünlerimizle bütünlük içinde çalışabilecek güçlü bir uygulamadır. Lütfen ücretsiz deneme sürümünü indirip Aspose.Pdf.Kit’in sizin ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayacağını görün.

Java 1.9.2.0 için Aspose.Cells Çıktı

Java için [Aspose.Cells][4] indirilebilir. Bu sürümle ilgili daha fazla bilgi için lütfen resmi sayfayı ziyaret ediniz.

OneCode artık .NET için Aspose.BarCode tarafından destekleniyor

[Aspose.BarCode][5] indirilebilir. Daha fazla bilgi için lütfen resmi sayfayı ziyaret ediniz.

Aspose.Grid’e bütünleşik AJAX desteği eklendi

[Aspose.Grid][6] indirilebilir. Bu sürümle ilgili olarak daha fazla bilgi için lütfen resmi sayfayı ziyaret ediniz.

Resimli madde işaretleri artık .NET için Aspose.Words’de

[Aspose.Words][7] indirilebilirsiniz. Bu sürümle ilgili olarak daha fazla bilgi için lütfen resmi sayfayı ziyaret ediniz.

Aspose.Editor’a yazım kontrolü ve DOCX dosya tipi desteği eklendi

[Aspose.Editor][8] modu desteği ve optimize aralık değiştirme prosedürleri de bu sürüme eklenmiş bulunuyor. Yeni sürümde ayrıca çeşitli hata düzeltmeleri de eklenmiş durumda. Son sürümünü [buradan][9] indirilebilirsiniz. Bu sürümle ilgili olarak daha fazla bilgi için lütfen resmi sayfayı ziyaret ediniz.

Aspose.Words for Reporting Services’de gelişmeler

[Aspose.Words for Reporting Services][10] indirilebilirsiniz. Bu sürümle ilgili olarak daha fazla bilgi için lütfen resmi sayfayı ziyaret ediniz. Aspose.Words for Reporting Services için bir Sıkça Sorulan Sorular (SSS) dokümanı da oluşturuldu. Bu dokümanda müşterilerimiz ve deneme sürümü kullanıcıları tarafından sıkça sorulan bazı teknik sorular ve yanıtları yer alıyor. SSS bölümüne [buradan][11] erişebilirsiniz. .

[4]: http://www.aspose.com/Products/Aspose.Cells/)'in 1.9.2.0 sürümü artık bir döngü aracı kullanarak bir çalışma tablosunun tüm hücrelerinde döngü işlemi yapmayı, alandaki hücreleri kopyalamayı, tanımlanmış tüm Name Object’leri almayı, birleştirilmiş hücreleri ayırmayı ve çizgi şekli eklemeyi destekliyor. Ayrıca çeşitli hata düzeltmeleri ve yeni gelişmelere de sahip. Son sürümü [buradan](http://www.aspose.com/Community/Files/51/aspose.cells/entry107075.aspx [5]: http://www.aspose.com/Products/Aspose.Barcode/)'a diğer bir barkod standart desteği eklendi. .NET için Aspose.BarCode’un en yeni sürümü olan 2.4.0.0, OnceCode standardını destekliyor. Bu sürümde ayrıca çeşitli hata düzeltmeleri de eklenmiş durumda. Son sürümü [buradan](http://www.aspose.com/Community/Files/53/aspose.barcode/entry107042.aspx [6]: http://www.aspose.com/Products/Aspose.Grid/)'in son sürümü olan 1.9.4.0 çıktı. Bu sürüm ile Aspose.Grid’e bütünleşik AJAX desteği ve özgün içerik menü öğeleri eklenmiş oldu. Web.Autofir ve yorum özellikleri de Aspose.Grid.Desktop’a eklendi. Ayrıca çeşitli hata düzeltmeleri ve yeni gelişmeler de bu sürümde yer alıyor. Son sürümü [buradan](http://www.aspose.com/Community/Files/53/aspose.grid/category1096.aspx [7]: http://www.aspose.com/Products/Aspose.Words/)'ün .NET için olan 4.4.3.0 sürümü çıktı. Bu sürümdeki çok önemli bir gelişme resimli madde işaretlerinin artık destekleniyor olması. Ayrıca yeni sürüm pek çok farklı gelişme ve düzeltmenin yanı sıra DOCX aktarımı ile ilgili yeni özellikler ve düzeltmeleri de kapsıyor. Son sürümü [buradan](http://www.aspose.com/Community/Files/51/aspose.words/entry106683.aspx [8]: http://www.aspose.com/Products/Aspose.Editor/)'ın son sürümü olan 2.3.0.0, artık üçüncü parti komponentler ile yazım kontrolü desteğine sahip. Ayrıca dokümanları DOCX dosya tipinde kaydetme özelliğini de barındırıyor. Salt Okunur (görüntüleyici [9]: http://www.aspose.com/Community/Files/53/aspose.editor/entry106216.aspx [10]: http://www.aspose.com/Products/Aspose.Words.Reporting.Services/)'ın yeni sürümü olan 2.0.3.0 çıktı. 2.0.3.0, daha önce çıkmış olan 2.0.2.0’ın ardından gelen bir bakım sürümü. Bu sürümde kullanıcılarımız tarafından bildirilmiş hatalar düzeltildi ve yeni akıllı dönüştürme algoritmaları eklenerek dosya aktarma işlemleri daha sağlıklı çalışır bir hale getirildi. Son sürümü [buradan](http://www.aspose.com/Community/Files/52/aspose.words.reporting.services/entry105764.aspx [11]: http://www.aspose.com/Community/Forums/thread/103932.aspx